Wonen in Poelméér, vlakbij de Kagerplassen in Warmond

Nog maar één rietgedekte villa vrij!

En hier kun jij binnenkort wonen. In een schitterende en vrijstaande rietgedekte villa nabij het water en in een hofje aan de Hyacintenlaan; een doodlopende laan in Warmond waar de lommerrijke percelen zich aaneenrijgen. Hier geniet je dagelijks van volop privacy en veiligheid voor spelende kinderen. De woning bevindt zich op steenworp afstand van het natuurgebied Poelméér en de Klinkerbergerplas. Je waant je dus midden in het groen – iets dat de woning uniek en bijzonder gewild maakt.

De bouw van de in totaal vier villa's is inmiddels gestart en de nieuwe bewoners kunnen naar alle verwachtingen in het vierde kwartaal van 2019 hun prachtige villa betrekken. Ook wonen op deze idyllische plek in Warmond? Er is nog één rietgedekte villa vrij!

Fase II is in ontwikkeling en zal naar verwachting begin april in verkoop gaan. Schrijf je in, dan ontvang je als eerste het laatste nieuws!

Perfecte ligging in de randstad

Stads & Groen

Woon je in één van de vrije villa's in Poelméér, dan profiteer je van zowel het stedelijke gebruis als het groene karakter. Warmond ligt immers ten hoogte van Leiden op 15 tot 20 minuten van Den Haag, Schiphol én de Amsterdamse Zuidas – ideaal! Liever reizen met de trein? Ook dan is de bereikbaarheid van jouw nieuwe woning bijzonder goed. Nabij Poelméér ligt NS station Sassenheim waar je in no-time de trein naar Den Haag of Schiphol en Amsterdam pakt. Centraler kan bijna niet. Daarbij is de fonkelnieuwe villa omgeven door bomen en gewassen, eenmaal thuis lijken bovengenoemde steden dus mijlenver en waan jij je in de ideale woonomgeving.

HIER WONEN?

Laatste vrije villa

Woon je hier, dan lacht het leven je tegemoet. Van het groene karakter tot de luxe sfeer – dit is een droomhuis pur sang.

April in verkoop

Fase II

Achter de schermen zijn we druk bezig met de ontwikkeling van de volgende fase villa's die in april in verkoop gaan. Als eerste op de hoogte?