Wonen in Poelméér aan het water

In een rietgedekte villa

Vlakbij de Kagerplassen in Warmond

Wonen in Poelméér

Wonen in een luxe, vrijstaande en fonkelnieuwe villa op korte afstand van grote steden in de Randstad; op Poelméér kan het! Hier woont u in een vrijstaande en rietgedekte villa in een klein hofje aan de Hyacintenlaan; een afgelegen laan in Warmond waar de lommerrijke percelen zich aaneenrijgen. Hier geniet u dagelijks van volop privacy en veiligheid; een fantastische plek voor spelende kinderen. De woningen bevinden zich bovendien op steenworp afstand van het natuurgebied Poelméér en de Kagerplassen, zo waant u zich dus dagelijks midden in het groen – iets dat de villa's uniek en bijzonder populair maakt.

Poelméér verloopt in een tweetal fases. Waar fase I op één villa na volledig is verkocht,
zijn de drie villa’s van fase II op zaterdag 13 april 2019 in verkoop gegaan.

Perfecte ligging in de randstad

Stads & Groen

Woont u in één van de vrije villa's op Poelméér, dan profiteert u van zowel het stedelijke gebruis als het natuurlijke karakter. Warmond ligt immers ten hoogte van Leiden en op slechts 15 – 20 minuten van Den Haag, Schiphol én de Amsterdamse Zuidas. Ook NS-station Sassenheim ligt om de hoek van uw villa, met directe verbindingen naar Den Haag, Schiphol en Amsterdam. Daarbij is uw fonkelnieuwe villa omgeven door statige bomen en gewassen, eenmaal thuis lijkt de Randstad dus mijlenver en waant u zich in een oase van groen.

Poelméér fase I

De laatste vrije villa

Woont u hier, dan lacht het leven u tegemoet. Van het fonkelnieuwe karakter tot de luxueuze sfeer – dit is een droomhuis pur sang. Ook is het de laatste vrije villa van fase I van Poelméér. In deze villa is ruimte het codewoord. Waar de woning een inhoud heeft van 1.000 m³, beschikt deze over een royaal woonoppervlak van circa 250 m² – volop ruimte voor al jouw woondromen. Geïnteresseerd? Schrijf u dan snel in, dan nemen we spoedig contact met u op!

Poelméér fase II

Drie villa's aan het water

Na de succesvolle ontwikkeling, verkoop én bouw van de vrijstaande rietgedekte villa’s uit fase I, start nu fase II.

 Drie luxe, rietgedekte en vrijstaande woningen van gelijke signatuur worden in het midden van deze laan gerealiseerd. De privacy van de Poelméér-villa’s is bijzonder groot, mede door het groene karakter van de omgeving. Ook de kindvriendelijkheid en de veiligheid zijn door deze ligging bijzonder goed gewaarborgd.


Van exterieur tot interieur

Geniet van een hoog afwerkingsniveau

Waar het aangezicht van de villa's in fase I en II al schitterend is, zult u ook binnen uw ogen uitkijken. Laat hier al uw woonwensen uitkomen onder begeleiding van een deskundig woonteam. Waar uw voorkeur in het interieur ook naar uit gaat; de standaard op Poelméér is bijzonder hoog, om zo het beoogde luxe karakter te garanderen. Bij ons is uw droomvilla in de beste handen.