Luxe villa's aan het water in Warmond

DRIE RIETGEDEKTE VRIJSTAANDE villa’s met eigen aanlegsteiger

Poelméér ligt aan de afgelegen Hyacintenlaan, direct aan het begin van Warmond. Een schitterende woonplek waar de lommerrijke percelen zich aaneenrijgen. Bovendien liggen de villa’s op een steenworp afstand van het natuurgebied Poelmeer en de Klinkerbergerplas. Ook beschikken de drie villa's uit fase II over een eigen aanlegsteiger. Zo vaar je met eigen sloep op zonnige dagen met gemak uit!

Na de succesvolle ontwikkeling, verkoop én bouw van de vrijstaande rietgedekte villa’s uit fase I, start nu fase II.

 Drie luxe, rietgedekte en vrijstaande woningen van gelijke signatuur worden in het midden van deze laan gerealiseerd. De privacy van de Poelméér-villa’s is bijzonder groot, mede door het groene karakter van de omgeving. Ook de kindvriendelijkheid en de veiligheid zijn door deze ligging bijzonder goed gewaarborgd.


De verkoop van deze villa's is gestart!

921 m3

Inclusief eigen aanlegsteiger

Om de toekomstige bewoners van deze laatste drie villa’s extra te behagen, wordt er speciaal ter hoogte van de Hyacintenlaan een brug gemaakt, waarmee je een vrije doorvaart krijgt naar het Poelmeer en daarmee naar open water. De kavel beschikt over een eigen aanlegsteiger waardoor je op zonnige dagen met gemak uitvaart – dat is pas genieten geblazen!

Volop eigen inbreng

Creëer jouw droomwoning

Als toekomstig eigenaar krijg je de ruimte om de woning naar eigen smaak in te richten. Wat uiteraard wel vaststaat zijn de vaste elementen; zoals alle muren, de erfgrenzen van de kavels en de buitenschil van de woning. In samenspraak met de vakkundige aannemer bepaal je de look & feel van jouw fonkelnieuwe keuken, de badkamer en de vloerafwerking. Daarna kun je naar hartelust de woning afstylen met meubels en accessoires in jouw eigen smaak.

Variantindelingen

Uiteindelijk zijn alle villa’s totaal anders door de enorme vrijheid die kopers hebben bij de indeling en afbouw van hun huis. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen een voor tweede badkamer, wel of geen inloopkast, of je wilt een apart deel van de villa bestemmen voor de kinderen of misschien wel alle functies onderbrengen op de begane grond zodat je huis levensloopbestendig wordt. Geen probleem, de villa’s zijn er uitermate geschikt voor.

Bekijk de variantindelingen

PERFECTE LIGGING IN DE RANDSTAD

Stads & Groen

Woon je in één van de vrije villa's in Poelméér, dan profiteer je van zowel het stedelijke gebruis als het groene karakter. Warmond ligt immers ten hoogte van Leiden op 15 tot 20 minuten van Den Haag, Schiphol én de Amsterdamse Zuidas – ideaal dus! Liever reizen met de trein? Ook dan is de bereikbaarheid van jouw nieuwe woning bijzonder goed. Vlakbij Poelméér ligt NS station Sassenheim waar je in no-time de trein naar Den Haag, Schiphol of Amsterdam pakt. Centraler kan bijna niet! Daarbij is de fonkelnieuwe villa omgeven door bomen en gewassen, eenmaal thuis lijken bovengenoemde steden dus mijlenver en waan jij je in de ideale woonomgeving.

Beweeg je muis over de villa's voor meer informatie.

Belangstelling voor één van deze villa's?