1.000 m³ en meer

Wonen in een rietgedekte villa

In deze villa is ruimte het codewoord. Waar de woning een inhoud heeft van 1.000 m³, beschikt deze over een royaal woonoppervlak van circa 250 m² – volop ruimte voor al jouw woondromen. De kavel telt in totaal 700 m² en is voorzien van een ruime berging.

Maar ook het interieur is groots en luxe. Van schitterende leef- en eetruimtes met een open keuken tot maar liefst zeven slaapkamers en twee badkamers op de verdiepingen. Thuiswerken kan ook naar hartenlust, op de begane grond is immers plek voor een ruim kantoor.

Omdat de bouw inmiddels is gestart van deze villa, zijn er een aantal keuzes gemaakt in de uiteindelijke afbouw. Zo is de gehele zijkant van de villa verbreed t.o.v. de basisuitvoering. Deze extra breedte is uiteraard ook goed merkbaar op de verdieping. Daarnaast is gekozen voor de prefab kelder onder de berging.
De juiste bouwtekening met maten is te downloaden bij de informatie over het bouwnummer.

Meer details bouwnummer 1

En hier vind je de laatste vrije villa, omringd door groen!

Klikbare kaart Poelméér

Verkoopprijs: € 1.535.000 V.O.N.

Belangstelling voor deze vrije villa?

De ontwerper van de villa’s is Ab Veerbeek van Roggeveen & Piso Architecten uit Waddinxveen met een ruimte staat van dienst waar het gaat om het ontwerpen van bijzonderen woningen.

In de jaren dat hij bij het gerenomeerde kantoor ELV Architecten in Rijswijk werkte, heeft Ab grote ervaring opgedaan in het ontwerpen van luxe woonwijken in jaren ‘30 stijl. Enkele voorbeelden zijn Park Veursehout in Leidschendam, Wagemakerspark in Breda en de Vlinderlaan in Oosterhout. Recente ontwerpen zijn Groot Goed in Ridderkerk, Spui in Rhoon en Ugchelen Buiten bij Apeldoorn.

De gebogen rieten kap geeft de villa in Poelmeer niet alleen een zeer speciale uitstraling maar heeft ook een functionele achtergrond. Het vergroot namelijk het vloeroppervlak op de eerste en tweede verdieping zonder de nok van de woning te verhogen.

De vier villa’s vormen een prachtig ensemble rondom een gemeenschappelijk pleintje.