aan het water

Luxe en vrijstaande villa's

DRIE LUXE RIETGEDEKTE VRIJSTAANDE villa’s met eigen aanlegsteiger

Fase II

Poelméér ligt aan de afgelegen Hyacintenlaan, direct aan het begin van Warmond. Een schitterende woonplek waar de lommerrijke percelen zich aaneenrijgen. Bovendien liggen de villa’s op een steenworp afstand van het natuurgebied Poelmeer en de Klinkerbergerplas. Ook beschikken de drie villa's uit fase II over een eigen aanlegsteiger. Zo vaart u met eigen sloep op zonnige dagen met gemak uit!

Na de succesvolle ontwikkeling, verkoop én bouw van de vrijstaande rietgedekte villa’s uit fase I, start nu fase II.

 Drie luxe, rietgedekte en vrijstaande woningen van gelijke signatuur worden in het midden van deze laan gerealiseerd. De privacy van de Poelméér-villa’s is bijzonder groot, mede door het groene karakter van de omgeving. Ook de kindvriendelijkheid en de veiligheid zijn door deze ligging bijzonder goed gewaarborgd.


De verkoop van deze villa's is gestart!

921 m3

Inclusief eigen aanlegsteiger

De villa’s hebben een inhoud van 921 m3 en beschikken over een woonoppervlak van circa 250 m2 met een ruime berging. Het interieur kenmerkt zich door een enorme living met open keuken van 84 m2, 4 slaapkamers, een ruime badkamer en een handige extra ruimte die als werkkamer dienst kan doen. De kavels variëren van circa 750 tot 850 m2 en worden omgeven door groen. Bovendien beschikken ze over een eigen aanlegsteiger voor uw sloep.

Volop eigen inbreng

Creëer uw droomwoning

Als toekomstig eigenaar krijgt u de ruimte om de woning naar eigen smaak in te richten. Wat uiteraard wel vaststaat zijn de vaste elementen; zoals alle muren, de erfgrenzen van de kavels en de buitenschil van de woning. In samenspraak met de vakkundige aannemer bepaalt u de look & feel van uw fonkelnieuwe keuken, de badkamer en de vloerafwerking. Daarna kunt u naar hartelust de woning afstylen met meubels en accessoires in uw eigen smaak.

en hier vind je de drie aan het water gelegen kavels

klikbare kaart Poelméér

Belangstelling voor één van deze villa's?